Bart Verhaeghe levert kwaliteit in pleisterwerken, nieuwbouw en renovatie

Bart Verhaeghe uit Torhout (West-Vlaanderen) is al dertig jaar een specialist in allerlei soorten plak-, pleister- en cementwerken. Onze klanten, zowel particulieren als industriële en andere bedrijven, schakelen ons stukadoorsbedrijf in voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in appartementen, woningen en in industriële en bedrijfscomplexen.

 

Het team van Bart Verhaeghe bestaat uit betrouwbare vaklui die instaan voor de volledige binnenbepleistering, maar desgewenst ook voor cementering. Ook gekleurde sierbepleistering of kleinere pleisterkarweien nemen wij kwaliteitsvol onder handen. Daarnaast bieden we u veel expertise in het plaatsen van verlaagde plafonds, bijvoorbeeld om verlichting, kabels, warmte- en/of geluidsisolatie in aan te brengen.

 

Zoals u dat van echte professionals mag verwachten, voeren wij continu controles uit op de geleverde kwaliteit en leveren elk karwei schilderklaar en volgens alle geldende veiligheids - en milieuvoorschriften af. Onze professionele ervaring kunt u meteen aflezen van elke muur, ieder plafond en alle lijsten en ornamenten die wij fraai en kwalitatief hebben afgewerkt.

 

Contacteer Bart Verhaeghe voor meer info over kwalitatieve plak- en pleisterwerken!